Pridružite se nam v KRISTALNI VASI

Spoštovani,

v našem mestu že peto leto zapored v adventnem času Kristalna vas Rogaška Slatina pričara prijeten in edinstven praznični utrip. V delu leta, ko imamo vsi velika pričakovanja pred novimi stvarmi, ki prihajajo, z dogajanjem različni partnerji ustvarjamo mozaik lepih spominov in prijetnega druženja. Naša ustanova je neprofitna, povezuje različna podjetja in lokalno skupnost, ter je zato zelo odvisna od dobre volje vseh, ki v naših naporih prepoznavate dodano vrednost za okolje, v katerem živimo, delamo in ustvarjamo. Vljudno vas vabimo, da se nam pridružite v letu 2019, ko želimo ponovno poustvariti praznično vzdušje na Evropski ploščadi. Z vašo podporo bomo lahko zagotovili postavitev Kristalne vasi, drsališča in zagotovili kulturni  program, ki vedno znova pritegne veliko obiskovalcev od blizu in daleč, kot tudi turistov, ki se v tem času mudijo v Rogaški Slatini. 

Vljudno vas vabimo, da po svojih močeh podprete projekt Kristalna vas 2019 in tako prispevate k prepoznavnosti, decembrskim čarobnostim in prijetnemu vzdušju v Rogaški Slatini.

Kontakt: email petra.gasparic@rogaska-slatina.si ali gsm 041 372 298.

 

S spoštovanjem!

Sandi Luft, predsednik Ustanove Kristalna vas Rogaška Slatina

Prijave in predloge zainteresiranih, glasbenih, gledaliških, pevskih in drugih ustvarjalcev, vseh drugih sodelujočih ter pokroviteljev zbiramo na e-naslovu petra.gasparic@rogaska-slatina.si.

Za vse dodatne informacije smo na voljo na telefonski številki 041 372 298.

X