PONUDBA V KRISTALNI VASI

Poleg pestrega programa in dogajanja v  Kristalni vasi, vas vabimo, da si ogledate tudi zanimivo ponudbo v naših hiškah, ki so jo za vas pripravili Ustanova Kristalna vas, Steklarna Rogaška Slatina, Central Cafe Rogaška in Center za dermatologijo in fiziatrijo, dr. Luft in dr. Nikolićeva.

 

 

Hiška dr. Lufta in dr. Nikolićeve, Center za dermatologijo in fiziatrijo

Dr. Luft in dr. Nikolićeva, Center za dermatologijo in fiziatrijo v hiški ponuja inovativno Chilli vino, naravno polsteno milo, filcane sedežnike za pisarno, avto, kuhinjo, teraso. Pletenine iz bio volne, bio prejo za pletenje in tkanje, medene izdelke, bio bombone, medene lizike in drugo.

Hiška Steklarne Rogaška Slatina

Steklarna Rogaška Slatina v svoji hišici ponuja kristalne svečnike, kozarce, okraske za božično jelko, figurice in druge kristalne izdelke.

Hiška Kristalna vas

Hiška Kristalna vas ima vsakič nekaj drugačnega.  Kavarna Mia Mia bo v hiški gostovala 8.12, 15.12, 22.12 in 28.12 pri njih boste lahko kupili okusne piškotke, ali pa se okrepčali s toplim napitkom. Društvo GAJA, ki bo v hiški gostovalo 9.12. in 23.12, ima v ponudbi čaj, kuhano vino, klobase z domačim kruhom, šmorn, piškote, domače rezance in potice, isto ponudbo pa ima tudi Društvo žena Sveti Florijan, ki bo v hiški svoje izdelke predstavljalo 16.12.2018.

Hiška Central Cafe Rogaška

Central Cafe Rogaška Slatina bo poskrbel za gostinsko ponudbo in predvsem za žejna grla obiskovalcev Kristalne vasi.

X