PONUDBA V KRISTALNI VASI

Poleg pestrega programa in dogajanja v  Kristalni vasi, vas vabimo, da si ogledate tudi zanimivo ponudbo v naših hiškah, ki so jo za vas pripravili Ustanova Kristalna vas, Steklarna Rogaška Slatina, Central Cafe Rogaška in Center za dermatologijo in fiziatrijo, dr. Luft in dr. Nikolićeva.

 

 

Hiška dr. Lufta in dr. Nikolićeve, Derma center Rogaška/Maribor in Centra za fiziatrijo Rogaška

Dr. Luft in dr. Nikolićeva v hiški ponuja inovativno Chilli vino,  medene izdelke, bio bombone, medene lizike, pletene šale z interpretacijo slovenske kulturne dediščine (idrijska čipka, avbica) iz 100 % zelo fine merino volne, LaNeLu design torbice, nahrbtnike in toaletke iz umetnega usnja …

Hiška Steklarne Rogaška Slatina

Steklarna Rogaška Slatina v svoji hišici ponuja kristalne svečnike, kozarce, okraske za božično jelko, figurice in druge kristalne izdelke.

Hiška Kristalna vas

Hiška Kristalna vas ima za vas pripravljeno okusno kulinarično ponudbo.

  • Prvi vikend Kristalne vasi ( 7. in 8. 12.) in tretji vikend (21.  in 22. 12) bo z vami Kmetija Kunej, ki bo za vas pripravljala HOT DOG z domačo dimljeno klobaso ali domačo hrenovko, ter na krožniku celo domačo dimljeno klobaso ali hrenovko ali domač mesni sir s kuhanim domačim zeljem ali sočno krompirjevo solato.

 

  • 14. in 15. 12 bo z vami CARSKI ŠMORN.

 

  • V soboto, 28.12.2019 od 16.00 naprej bo v Kristalni vasi gostoval ŠENTBURGER KAPLJICA. Burgerji s 100 % slovensko pašno govedino, s krompirjevo bombetko po domači recepturi in bio zelenjavo ter domačimi omakcami. Z okusom po ŠE.

 

  • V soboto, 04. 01. 2020, bo z vami CARSKI ŠMORN in njegov priljubljen KUHAN GIN.

 

  • V nedeljo, 05. 01. 2020, bo vaše brbončice zopet razvajal ŠENTBURGER KAPLJICA. Burgerji s 100 % slovensko pašno govedino, s krompirjevo bombetko po domači recepturi in bio zelenjavo ter domačimi omakcami. Z okusom po ŠE.

Hiška Central Cafe Rogaška

Central Cafe Rogaška Slatina bo poskrbel za gostinsko ponudbo in predvsem za žejna grla obiskovalcev Kristalne vasi.

X